fbpx

VELKOMMEN TIL genner hoel camping

Campingplads mellem Aabenraa og haderslev

Om Genner Hoel Camping

Velkommen til vores lille hyggelige campingplads med kun ca. 40 enheder, som er åben fra påske og frem til 9. oktober.
Vi ligger godt som transitplads hvis man er på vej sydover, og trænger til en enkelt overnatning eller to i Sønderjylland, men vi anbefaler også at du bliver længere, for området har rigtig meget at byde på.
Naturen er helt unik, og lige udenfor døren er der en fantastisk skov til lange og dejlige gåture. Du kan gå til Genner Bugt og Kalvø på ca. 45 minutter.
Vi tilbyder ikke en masse aktiviteter, men tilbyder derimod en lille hyggelig campingplads med fred og ro. Vi har ingen hække eller opdelte pladser, så det giver gode tilkørselsforhold til både små og større vogne.

Pladsen tilbyder GRATIS WIFI.

Pladsen er også velegnet til familietræf og venneture m.m. – her er der rig mulighed for at kombinere besøget med en tur i HighPark Sønderjylland, eller vores fine adventure minigolfbane. Et besøg i vores populære pandekagehus anbefaler vi også på det højeste, så det må i endelig ikke snyde jer selv for.
Husk at tjekke pandekagehusets åbningstider, da vi i lavsæsonen har lukket i nogle af hverdagene. Det er altid en god ide at reservere bord på forhånd.
Tilkørselsforholdene til pladsen er gode, da pladsen ligger lige ved landevejen mellem Aabenraa og Haderslev. Fra motorvej E45 ligger Genner Hoel kun få minutter fra afkørsel 70 – Aabenraa Nord.
Ved ankomst til campingpladsen, er du velkommen til at køre ind på pladsen (benyt venstre indkørsel rundt om servicebygningen) og udse dig herefter en god plads. Derefter melder du din ankomst i pandekagehuset.
Ankommer du udenfor vores åbningstid, så følg blot anvisningen du finder på døren.
Vi har ikke en reception med faste træffetider, men du træffer os på telefon, eller vi finder dig, da vi nu er blevet naboer for en stund.
Vi glæder os til at se jer på en af Danmarks mindste campingpladser.