fbpx

Hvem er Genner hoel

Dejligt pandekagehus i Sønderjylland

Vi overtog Genner Hoel den 1.1.2012

Vores tanke da vi så stedet første gang var, at de gamle bygninger passede helt perfekt til et hyggeligt pandekagehus. Vi tog det helt store spring, Tine opsagde sit faste jobs, vi købte stedet og vores fælles drøm blev dermed til virkelighed. Vi flyttede vores familie fra Midtjylland til Sønderjylland, for at skabe noget sammen, skabe det som siden marts 2017 har været fuldtidsbeskæftigelse for os begge, samt fritidsjob for vores 3 børn. Derudover har vi i sommerhalvåret ansat en hel masse skønne medarbejdere. Vi har igennem årene fået flere og flere gæster for hver sæson der går, og er meget taknemmelige for at folk aldrig nogensinde bliver trætte af at spise lige netop vores pandekager. Konceptet i pandekagehuset er stadig nøjagtig som vi skabte det i efteråret 2011 i vores bryggers i midtjylland, inden vi flyttede hertil, og kun med ganske få justeringer undervejs.
Vi faldt hurtigt til i Sønderjylland, og nyder nu rigtig meget vores liv her. Vi elsker at have folk omkring os og have travlt, og samtidig nyder vi til gengæld også roen i vinterhalvåret, hvor vi har valgt at holde helt lukket på Genner Hoel.
Vi er iværksættere, og elsker at sætte nye ting i gang, og åbnede den 13. juni 2015 Sønderjyllands første, og måske endda Danmarks smukkest beliggende klatrepark med 4 fede klatrebaner – HighPark Sønderjylland blev bygget på 4 måneder.

2017: Poul opsagde sit faste job, og pr. 1/3.2017 blev vi dermed 100% selvstændige
2018: Udvidelse af Highpark Sønderjylland med bane nr. 5, og ny legeplads/klatrebane til de små
2019: Vi åbnede vores fantastiske 12 hullers adventuregolfbane den 13. juli.
2020: Vores unikke overnatning i træerne, som vi kalder Reden blev indviet. Strømstanderne på campingpladsen blev udskiftet. Corona og alle restriktionerne var dette år en uvelkommen gæst, ikke de sjoveste betingelser at drive en virksomhed som vores. Det betød samtidig også at vi først kunne åbne 6 uger senere end normalt.
2021: Vi fik nyt tag på pandekagehuset, da det gamle ikke kunne mere. Corona satte fortsat dagsordenen, hvilket igen betød udsættelse at vores sæsonåbning, dette år med 4 uger.
2022: Ved sæsonstart havde vi udvidet HighPark med vores klatrebane nr. 6, samt et frit fald. Vi fik dette år nyt tag på vores servicebygning.
2023: Vi har nu købt hele skovstykket, hvor HighPark ligger. Tidligere var halvdelen af parken på lejet grund. Vi udvider minigolfbanen til en 18 hullers bane, og har købt en kaffemaskine til pandekagehuset, så vi fra i år også kan tilbyde cafe latte, cappuccino, espresso m.m.

Vi glæder os dagligt over at de drømme og planer, som vi havde da vi købte Genner Hoel er blevet til virkelighed, og håber også vi kan inspirere andre til at springe ud i noget som man drømmer om, uanset hvad det måtte være.

Med venlig hilsen og på gensyn

Tine og Poul Eriksen

Se mere på www.highpark.dk og www.golfpark.dk