fbpx

Hvem er Genner hoel

Dejligt pandekagehus i Sønderjylland

Vi overtog Genner Hoel den 1.1.2012

Vores tanke da vi så stedet første gang var, at de gamle bygninger passede helt perfekt til et hyggeligt pandekagehus. Vi tog det helt store spring, opsagde et af vores faste jobs, købte stedet og vores drøm blev dermed til virkelighed. Vi flyttede vores familie fra Midtjylland til Sønderjylland, for at skabe noget sammen, skabe det som siden marts 2017 har været fuldtidsbeskæftigelse for os begge, samt fritidsjob for vores 3 børn. Derudover har vi i sommerhalvåret ansat en masse skønne medarbejdere. Vi har igennem årene fået flere og flere gæster for hver sæson der går, og er meget taknemmelige for at folk aldrig nogensinde bliver trætte af at spise lige netop vores pandekager. Konceptet er stadig nøjagtig som vi skabte det i efteråret 2011 i vores bryggers i midtjylland, inden vi flyttede hertil, og kun med ganske få justeringer undervejs.
Vi faldt hurtigt til i Sønderjylland, og nyder nu rigtig meget vores liv her. Vi elsker at have folk omkring os og have travlt, og samtidig nyder vi også roen i vinterhalvåret, hvor vi har valgt at holde helt lukket på Genner Hoel.
Vi er iværksættere, og elsker simpelthen at sætte nye ting i gang, og åbnede den 13. juni 2015 Sønderjyllands første, og måske endda Danmarks smukkest beliggende klatrepark – HighPark Sønderjylland.

2018: Udvidelse af Highpark Sønderjylland, og ny legeplads/klatrebane til de små
2019: Vi åbnede vores fantastiske adventuregolfbane den 13. juli.
2020: Reden blev indviet, vores unikke overnatning i træerne. Strømstanderne på campingpladsen blev udskiftet. Corona og alle restriktionerne var en uvelkommen gæst, ikke de sjoveste betingelser at drive en virksomhed med. Det betød også at vi først kunne åbne 6 uger senere end normalt.
2021: Vi fik nyt tag på pandekagehuset, da det gamle ikke kunne mere. Corona satte fortsat dagsordenen, hvilket igen betød udsættelse at vores sæsonåbning, dette år med 4 uger.
2022: Ved sæsonstart har vi udvidet HighPark med vores klatrebane nr. 6, samt fået nyt tag på vores servicebygning.

Vi krydser fingre for at vi i 2022 kan tage endelig afsked med Corona, så vi kan have en fortsat drift uden restriktioner.

Se mere på www.highpark.dk og www.golfpark.dk

Vi glæder os til at hilse på jer.

Med venlig hilsen og på gensyn

Tine og Poul Eriksen