fbpx

VELKOMMEN TIL genner hoel

Skøn natur og gode vandreruter

Om Genner Hoel

Genner Hoel Pandekagehus og Camping ligger i det sønderjyske mellem Aabenraa og Haderslev. Fra Genner Hoel er der en skøn vandrerute igennem skoven i kuperet terræn.
Genner Bugt og Kalvø kan nås på 45 minutter hvis man går igennem skoven. Der er kun 3 km til vandet fra pladsen.

Vil man køre en tur kan vi anbefale Løjtland, som er et fantastisk område med bakker, bindingsværkshuse, skønne strande og skove. Ellers findes der masser af dejlige steder, og en pragtfuld natur i Sønderjylland. Flensborg ligger også lige rundt om hjørnet, og er bestemt også et besøg værd.

Hvad betyder Genner Hoel?

Navnet betyder Genner Hule

Vi har fundet ud af følgende som er skrevet af Naturstyrelsen: “Genner Hule er jo egentlig en gammel sammenhængende dal, lavet under isen under sidste istid. Tunneldalen er dannet under sidste istids kæmpe ismasser, hvor store smeltevandsfloder løb ud under isen og på deres vej sled sig ned i landskabet og derved fik lavet store dybe dale.”

Dette har du mulighed for at se, hvis du før eller efter dit besøg går en tur i skoven ved siden af pandekagehuset.

Samtidig kan du se vores fantastiske klatrepark, som vi åbnede i 2015, her er 5 udfordrende baner af forskellig sværhedsgrad, for børn ned til 6 år. Vi garanterer at hele familien bliver udfordret i op til 25 meter over jorden. Du kan også gå helt til skønne Kalvø ad Kalvøstien. Det tager ca. 45 minutter at gå til vandet gennem skoven. En helt fantastisk natur venter lige udenfor døren.